eCommerce

E-Commerce

Производството на веб во WordPress никогаш не било полесно.
Ние ви помагаме и со веб дизајн и со веб развој, од идеја до готов производ кој е подготвен да се испрати преку Интернет.
Производството на веб во WordPress никогаш не било полесно. Ние ви помагаме и со веб дизајн и со веб развој, од идеја до готов производ кој е подготвен да се испрати преку Интернет.
Woocommerce

Ние ги развиваме сите
веб-страници во WordPress CMS. Најшироко користен издавачки систем за веб-продукција во светот.

Платежни системи

Преку нашиот наградуван дизајнерски тим, го приспособуваме дизајнот за вашата специфична веб-страница.

Mагацинско работење

Ние ги развиваме сите наши страници со WordPress
како основа, но потоа ги прилагодуваме JS и CSS
кодот на страницата.

Оптимизација (SEO)

SEO е еден од најважните фактори за веб-локација, затоа ве поврзуваме со нашите консултанти за оптимизација по проектот.

Aналитики и извештаи

Веб-страницата мора да биде брза, во спротивно вашите посетители ќе ја напуштат. Со постојано оптимизирање на ресурсите на веб-локацијата, можеме да обезбедиме веб-локацијата секогаш да продолжи да функционира брзо.

Интеграција

Различни индустрии бараат различни функции, но главната цел е секогаш да им се олесни на посетителите да стапат во контакт со вас доколку се заинтересирани или имаат прашања.

Работен процес

Јасен процес
за секој проект.

Без оглед на големината и опсегот на проектот, ние во Вебс имаме подеднакво јасен процес за секој проект што го преземаме.

Предходни проекти

Погледнете ја нашата претходна работа

Подолу ќе најдете проекти во кои ние во Вебс сме учествувале. Слободно користете ги веб-страниците како инспирација за вашата идна соработка со нас!

Ајде да имаме состанок и да видиме како можеме да ви помогнеме.

Поради COVID-19, се трудиме сите состаноци да ги спроведеме дигитално, за да го намалиме ширењето на инфекцијата.

Нагодување на приватност

Кога ја посетувате нашата веб -страница, може да складира информации преку вашиот прелистувач од одредени услуги, обично во форма на колачиња. Овде можете да ги промените вашите параметри за приватност. Вреди да се напомене дека блокирањето на некои видови колачиња може да влијае на вашето искуство на нашата веб -страница и услугите што можеме да ги понудиме.

Веб страницата www.webs.mk користи колачиња со цел подобрување на Вашето корисничко искуство и следење на посетите. Со Вашето присуство на нашата веб страница се подразбира дека се согласувате за користењето на овие колачиња.