Интеграција

Интеграции

Веб-страниците на WordPress може да имаат различни типови на интеграции. Ние гледаме што сакате да постигнете заедно и ќе ја произведеме потребната интеграција.
CRM систем

Дали користите CRM систем? 
Во овој случај, можеме да ви помогнеме да го интегрирате со вашата веб-страница.

Човечки ресурси

Дали користите Intelliplan, Recman, Teamtailor или Ponty? Можеме да ви помогнеме да ги интегрирате со веб -страницата.

Социјални медиуми

Ние ви помагаме да ги поврзете Фејсбук, Инстаграм, Линкедин итн., на веб-локацијата.

Алатки за анализа

Ние ви помагаме да ги поврзете Google Analytics, Google Tag Manager, Hotjar и многу други алатки за анализа на веб-локацијата.

Систем за резервации

Ние ви помагаме да ги поврзете системите за резервации како што е Bokadirekt со веб-страницата.

API врски

Ние ви помагаме со прилагодени API конекции со веб -страницата, с is додека постои документација што можеме да ја користиме.

Работен процес

Јасен процес
за секој проект.

Без оглед на големината и опсегот на проектот, ние во Вебс имаме подеднакво јасен процес за секој проект што го преземаме.

Анализа на потребите

Примарно, се идентификува она што има потреба од интеграција. Потоа се собираат информации за потребата, кои се претставени во цитат во врска со задачите и посакуваниот резултат.

Изведба

Ја започнуваме интеграцијата и внимаваме да го следиме распоредот. Во оваа фаза се вршат сите работи и контроли за интеграцијата помеѓу системите да биде функционална и комуникативна.

Лансирање

Интеграцијата е завршена и уште еднаш се осигуруваме дека интеграцијата е целосно функционална и дека интеграцијата е во согласност со вашите желби како клиент.

Предходни проекти

Погледнете ја нашата претходна работа

Подолу ќе најдете проекти во кои ние во Вебс сме учествувале. Слободно користете ги веб-страниците како инспирација за вашата идна соработка со нас!

Ајде да имаме состанок и да видиме како можеме да ви помогнеме.

Поради COVID-19, се трудиме сите состаноци да ги спроведеме дигитално, за да го намалиме ширењето на инфекцијата.

Нагодување на приватност

Кога ја посетувате нашата веб -страница, може да складира информации преку вашиот прелистувач од одредени услуги, обично во форма на колачиња. Овде можете да ги промените вашите параметри за приватност. Вреди да се напомене дека блокирањето на некои видови колачиња може да влијае на вашето искуство на нашата веб -страница и услугите што можеме да ги понудиме.

Веб страницата www.webs.mk користи колачиња со цел подобрување на Вашето корисничко искуство и следење на посетите. Со Вашето присуство на нашата веб страница се подразбира дека се согласувате за користењето на овие колачиња.