Поддршка и одржување

Безбедни и
ажурирани

Дозволувајќи ни да ја одржуваме вашата страница можете да се осигурате дека веб-страница е супер брза и безбедна.
Обезбедување

Ние ја сфаќаме безбедноста на веб многу сериозно. Затоа, нашите сервери се опремени со технологија Immunify 360, што значи дека серверот има неколку слоеви на заштита од напади.

LiteSpeed ​​сервер

Заборавете на старите ‘рѓосани сервери Apache и Nginx, поставете ја страницата на нашите Litespeed сервери кои се до 6x побрзи од конфигурацијата на Apache и 2x побрзи од Nginx.

99,99% достапност

Нашите сервери имаат време на работа од 99,99% и во последните 12 месеци бевме повисоки од тоа.

Стручна поддршка

Нашиот добавувач на сервери нуди експертска поддршка од светска класа, што ги олеснува сите идни дизајни кои влијаат на серверот.

Домашни сервери

Сите податоци што ги складира и регистрира вашата веб-локација се зачувани во Шведска. Серверите се наоѓаат во Гетеборг, што ви го олеснува исполнувањето на барањата на GDPR.

Еколошка ознака

Нашите VPS сервери се напојуваат со електрична енергија со еколошка ознака заедно со виртуелизирани средини за хостирање. Електричната енергија е означена со сертификатот „Добар еколошки избор“.

Работен процес

Јасен процес
за секој проект.

Без оглед на големината и опсегот на проектот, ние во Вебс имаме подеднакво јасен процес за секој проект што го преземаме.

Анализа на потребите

Прво, анализираме колку посетители има вашата веб-страница секој месец и колку „барања“ прави вашата веб-страница. На овој начин, можеме да се погрижиме да резервираме соодветна количина на пропусен опсег и RAM за вашата веб-локација, така што ќе плаќате само за износот на капацитетот на серверот што навистина ви е потребен.

Инвестиција

Ја поставуваме вашата веб-страница на WordPress на нашиот сервер со точниот износ на ресурси. Потоа се поврзуваме со системи кои се грижат за ажурирање и следење на вашата страница на WordPress.

Редовна проверка

Правиме редовни проверки на вашата веб-страница и проверуваме дали се направени резервни копии, не се видливи знаци за предупредување или слично.

Предходни проекти

Погледнете ја нашата претходна работа

Подолу ќе најдете проекти во кои ние во Вебс сме учествувале. Слободно користете ги веб-страниците како инспирација за вашата идна соработка со нас!

Ајде да имаме состанок и да видиме како можеме да ви помогнеме.

Поради COVID-19, се трудиме сите состаноци да ги спроведеме дигитално, за да го намалиме ширењето на инфекцијата.

Нагодување на приватност

Кога ја посетувате нашата веб -страница, може да складира информации преку вашиот прелистувач од одредени услуги, обично во форма на колачиња. Овде можете да ги промените вашите параметри за приватност. Вреди да се напомене дека блокирањето на некои видови колачиња може да влијае на вашето искуство на нашата веб -страница и услугите што можеме да ги понудиме.

Веб страницата www.webs.mk користи колачиња со цел подобрување на Вашето корисничко искуство и следење на посетите. Со Вашето присуство на нашата веб страница се подразбира дека се согласувате за користењето на овие колачиња.