Веб Развој

Веб Развој

Изградбата на веб-страна во WordPress никогаш не било полесно.
Ние Ви нудиме  веб дизајн и  веб развој, од идеја до реализација на вашата замисла   со која вашата компанија  ќе се претстави во најдобро светло.
Изградбата на веб-страна во WordPress никогаш не било полесно.
Ние Ви нудиме  веб дизајн и  веб развој, од идеја до реализација на вашата замисла   со која вашата компанија  ќе се претстави во најдобро светло.
WordPress

Ние ги изработуваме сите
веб-страници во WordPress CMS. Најшироко користен уредувачки систем за веб-продукција во светот.

Веб дизајн

Преку нашиот наградуван дизајнерски тим, го приспособуваме дизајнот за вашата специфична веб-страница.

Веб Развој

Ние ги развиваме сите наши страници со WordPress
како основа, но потоа ги прилагодуваме JS и CSS
кодот на страницата.

Оптимизација (SEO)

SEO е еден од најважните фактори за веб-локација, затоа ве поврзуваме со нашите консултанти за оптимизација по проектот.

Брзина

Веб-страницата мора да биде брза, во спротивно вашите посетители ќе ја напуштат. Со постојано оптимизирање на ресурсите на веб-локацијата, можеме да обезбедиме веб-локацијата секогаш да продолжи да функционира брзо.

Функционалност

Различни индустрии бараат различни функции, но главната цел е секогаш да им се олесни на посетителите да стапат во контакт со вас доколку се заинтересирани или имаат прашања.

Работен процес

Јасен процес
за секој проект.

Без оглед на големината и опсегот на проектот, ние во Вебс имаме подеднакво јасен процес за секој проект што го преземаме.

Анализа на потребите

Ќе седнеме и ќе ги разгледаме желбите, ситуацијата и целта на веб-страницата заедно со вас и потоа ќе предложиме уникатно решение дизајнирано според вашите потреби и преференции.

Дизајн и развој

Врз основа на физибилити студија, произведуваме графички прв нацрт, кој можете да го погледнете и ревидирате во два свиоци. Кога дизајнот е одобрен, започнуваме да ја развиваме веб-страницата со одобрениот дизајн.

Лансирање

Веб-страницата е отворена и оди онлајн. По лансирањето, ја одржуваме веб-страницата за да биде секогаш брза, безбедна и да работи нормално.

Предходни проекти

Погледнете ја нашата претходна работа

Подолу ќе најдете проекти во кои ние во Вебс сме учествувале. Слободно користете ги веб-страниците како инспирација за вашата идна соработка со нас!

Ајде да имаме состанок и да видиме како можеме да ви помогнеме.

Поради COVID-19, се трудиме сите состаноци да ги спроведеме дигитално, за да го намалиме ширењето на инфекцијата.

Нагодување на приватност

Кога ја посетувате нашата веб -страница, може да складира информации преку вашиот прелистувач од одредени услуги, обично во форма на колачиња. Овде можете да ги промените вашите параметри за приватност. Вреди да се напомене дека блокирањето на некои видови колачиња може да влијае на вашето искуство на нашата веб -страница и услугите што можеме да ги понудиме.

Веб страницата www.webs.mk користи колачиња со цел подобрување на Вашето корисничко искуство и следење на посетите. Со Вашето присуство на нашата веб страница се подразбира дека се согласувате за користењето на овие колачиња.